Betal i rater med ikano

Opret nemt og hurtigt lån hos IKANO BANK, det eneste du skal bruge er dit NemID.

Vi tilbyder 3 forskellige rentefri lån.

Her&Nu Lån – Rentefri 10 måneder + oprettelse

Her&Nu Lån – Rentefri 20 måneder + oprettelse

Her&Nu Lån – Rentefri 30 måneder + oprettelse

Repræsentativt eksempel: Lånebeløb: 40.000 kr. – Løbetid: 10 mdr. – Ydelse: 4.120 kr./md. – Variabel debitorrente: 0 % – ÅOP: 6,7 % – Stiftelsesomkostninger: 1.200 kr. – Samlede kreditomkostninger: 1.200 kr. – Samlet beløb til betaling: 41.200 kr. – Administrationsgebyr: 0 kr.– Forudsætter betaling med iBox – Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler. Finansiering via Ikano Bank

IKANO BANK

Nu kan du købe dit Pilates udstyr uden at skulle tomme pengepungen. Ansøg om rentefrit lån hos IKANO og betal over 10, 20 eller 30 måneder. Det eneste du skal bruge er dit NemID, følg overstående link, vælg beløb og løbetid, tryk “Ansøg Med NemID” og du er i gang.

Vi Går Aldrig Ned På Kvalitet

Align Pilates udstyr er af højeste kvalitet, som du kun kender det hos top mærkerne. Faktisk har Align taget skridtet videre, når det kommer til kvaliteten, hvilket også er hvorfor nogle af deres innovative funktioner enten er patenteret eller har Patent pending.

Vores vogne kører med 8 PU-hjul, hvor du fx oplevere kun 4 eller 6 hjul på andre Reformere. Kvaliteten (PU materiale) sammen med antallet af hjul, giver en fantastisk smooth og lydløs kørsel i Reformeren. Samtidig har Align en patentanmeldt Rapid Change Spring Bar. Systemet blev sat i værks for nemt og hurtigt at skifte indstillinger i Reformeren, superhurtigt med én hånd og én enkelt handling. Tidligere har det ikke altid været lige til at skulle skifte indstillinger i Reformeren og det har i hvert fald krævet meget kendskab til maskinen.

Reformerens fjedre er af højeste kvalitets, hvor kvaliteten kaldes Music Wire Springs. En af de største fordele ved Music Wire Springs er deres styrke. De er stærkere end andre typer fjedre. Alle former for kulstofstål er stærkere end almindelig rustfrit stål. Musiktråd, også kendt som pianotråd, består af hærdet fjederstål med højt kulstofindhold. Tidligere var de fleste klaverer også lavet af jernbaseret tråd og i dag bruges det i de bedste Reformere, da de er utrolig holdbar.