Om MyReformer

MyReformer er stolte over endelig at kunne præsentere Align-Pilates til alle i Danmark. Align-Pilates blev grundlagt i 2010 med det formål at gøre Pilates Reformere og udstyr af kvalitet mere tilgængeligt for alle. Pilates Reformer har taget verden med storm og fitness branchen har fået et nyt boost med stører klasser af Pilates Reformer træning.

Align-Pilates er designet i Storbritannien og er i dag et af Europas førende mærker indenfor Pilates udstyr og bliver i dag solgt i mere end 28 lande verden over. Align-Pilates tilbyder et omfattende udvalg af kommercielt Pilates Studio udstyr, samt et innovativt udvalg af Pilates reformere til hjemmet.

Vores Mission

Kort sagt så er vores mission at producere kvalitet Pilates maskiner og udstyr til en rimelig pris. Marked oplevere Reformer priser helt oppe i kr. 45.000, – stk. så etableringen af et Pilates Studio eller at tilkøbe til dit eget lille hjemme studio, har måske været et spændende projekt, men det har kostet en arm og et ben. Nu kan det danske marked nyde, hvad resten af verden har haft adgang til de sidste 10+ år, Top-of-The-Line Pilates udstyr, der leverer kvaliteten, som du kender den, MEN nu til fair og rimelige priser, så vi alle kan være med.

Vi Går Aldrig Ned På Kvalitet

Align Pilates udstyr er af højeste kvalitet, som du kun kender det hos top mærkerne. Faktisk har Align taget skridtet videre, når det kommer til kvaliteten, hvilket også er hvorfor nogle af deres innovative funktioner enten er patenteret eller har Patent pending.

Vores vogne kører med 8 PU-hjul, hvor du fx oplevere kun 4 eller 6 hjul på andre Reformere. Kvaliteten (PU materiale) sammen med antallet af hjul, giver en fantastisk smooth og lydløs kørsel i Reformeren. Samtidig har Align en patentanmeldt Rapid Change Spring Bar. Systemet blev sat i værks for nemt og hurtigt at skifte indstillinger i Reformeren, superhurtigt med én hånd og én enkelt handling. Tidligere har det ikke altid været lige til at skulle skifte indstillinger i Reformeren og det har i hvert fald krævet meget kendskab til maskinen.

Reformerens fjedre er af højeste kvalitets, hvor kvaliteten kaldes Music Wire Springs. En af de største fordele ved Music Wire Springs er deres styrke. De er stærkere end andre typer fjedre. Alle former for kulstofstål er stærkere end almindelig rustfrit stål. Musiktråd, også kendt som pianotråd, består af hærdet fjederstål med højt kulstofindhold. Tidligere var de fleste klaverer også lavet af jernbaseret tråd og i dag bruges det i de bedste Reformere, da de er utrolig holdbar.