Allegro - Nude For Everyone 02 130 kr. inkl. moms
104 kr. eks. moms
Back to products
BabyDoll Bundle (3 Pack) 390 kr. inkl. moms
312 kr. eks. moms

Date Night (3 Pack)

Varenummer (SKU): 8518667108700-date-night-3-pack

Gør dig klar til en aften ude med Date Night-pakken fra Tucketts™. Flow-sokkerne i Sheer Black Leopard og Black Sheer Gala, sammen med Anklet-sokkerne i Glacial Morain, sikrer en elegant og komfortabel oplevelse.

390 kr. inkl. moms
312 kr. eks. moms

Hvorfor sokker uden tæer?

At have åbne tæer i dine strømper giver dine fødder mulighed for at have fuld sensorisk kontakt med gulvet, hvilket stimulerer forbindelsen mellem din fod og hjerne. Mere stabilitet og jordforbindelse betyder, at du kan føle dig mere selvsikker og støttet under dine foretrukne aktiviteter – hvad enten det er yoga, pilates, barre, luftakrobatik, dans, skøjteløb, eller bare når du går rundt hjemme.

Spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Ring til os på +45 51 72 22 71 eller send os en mail på info@myreformer.dk 

Produkt Detaljer

Brand

Tucketts

Materiale

Anklets er fremstillet af 70% bomuld, 29% nylon og 1% spandex., Flow er fremstillet af 50% nylon, 48% bomuld og 2% spandex.

Produkt Beskrivelse

Date Night-pakken fra Tucketts™ er perfekt til en elegant aften ude. Flow-sokkerne i Sheer Black Leopard og Black Sheer Gala, sammen med Anklet-sokkerne i Glacial Morain, sikrer en kombination af stil og komfort. Vores unikke grips og tåfrie design giver dig den nødvendige stabilitet og elegance.

Tucketts™ Flow er vores low-cut version af Anklets er designet med et minimalistisk tåfrit design og vores unikke grips for optimal stabilitet under træning. Perfekte til yoga og pilates, hvor et godt greb er nødvendigt.

Tucketts™ Anklets kombinerer stil og funktion med tåfrit design og vores unikke grips, der sikrer stabilitet og balance under træning. Med ekstra støtte over anklen er disse sokker ideelle til en sikker og komfortabel træningsoplevelse.

Om Tucketts

Tucketts

Tæerne er naturligvis beregnet til at sprede og bevæge sig uden begrænsninger for at forbedre vores balance og mobilitet. Men mange tænker ikke over den sansemodtagelse, du får fra dine fødder.

Tucketts' patenterede åben tå skridsikre sokker er omhyggeligt designet til at hjælpe dig med at bevare fordelene ved at være barfodet, mens de tilføjer et ekstra lag af beskyttelse og komfort. Tucketts er designet med konceptet "Feet & Mind" i højsædet. I vores travle hverdag har vi mere og mere brug for kontakten til jorden, grounding og at finde jordforbindelsen. Sansemodtagelsen fra vores fødder er helt unik - tænk tilbage til den første dag i flipflops efter en lang vinter eller en gåtur i sandet. Det er med den åbenbaring, at Tucketts blev kreeret!

Colorado / USA

Anmeldelser

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Date Night (3 Pack)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Vores samarbejde med Align-Pilates

At være den officielle distributør af Align-Pilates i Danmark er en ære og et ansvar, vi bærer med stolthed. Det er mere end bare en forretningsaftale; det er en alliance baseret på gensidig respekt for kvalitet og innovation. Align-Pilates' dedikation til pålidelighed og kundeorienterede designforfinelser resonerer med vores egen forpligtelse til excellens. Uanset om du ønsker at udstyre et stort studie, et lille retreat eller dit eget private rum, sikrer vores samarbejde, at du får den absolut bedste kvalitet på markedet.

Om MyReformer

Hos MyReformer går vi den ekstra mil for vores kunder. Vi forstår, at køb af Pilates-udstyr er en investering i dit helbred og trivsel, og derfor fortjener du kun den bedste service. Vores dedikerede team er trænet til at tilbyde omfattende rådgivning om alle produkter, og med et stort lager i Danmark sikrer vi hurtig og effektiv levering. Uanset hvor i landet du befinder dig, eller hvilken udfordring du står overfor, er vi her for at hjælpe og vejlede dig.