Levering

Hos MyReformer forstår vi, at købet af en Reformer er en stor beslutning, og at leveringsprocessen ikke altid er lige så enkel som ved almindelige online køb. Derfor går vi langt for at sikre, at din oplevelse er så problemfri og tilfredsstillende som muligt.

Hos os får du en fleksibel og sikker levering af Reformers over hele Danmark. Vi samarbejder med anerkendte fragtfirmaer for at sikre, at dit nye udstyr ankommer sikkert og effektivt. Vær opmærksom på, at leveringer af fx en Reformer normalt kræver to sammensatte EU-paller og kategoriseres som u-handy gods, hvilket kan påvirke de tilgængelige priser.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på større udstyr levering til kantsten, startende fra kun 600,- kr. + moms.

  • Zone 1 (Postnumre 1000-4999): Pris kr. 600,- + moms.
  • Zone 2 (Postnumre 5000-8999): Pris kr. 850,- + moms.
  • Zone 3 (Ikke brofaste øer inkl. Bornholm): Pris kr. 1000,- + moms.

Hvis du ønsker at forespørge om vores priser for installation og levering på Sjælland, bedes du kontakte os via e-mail eller gennem vores kontaktformular nedenfor. 

Levering af Udstyr til Studier

Er du ved at åbne dit eget studie eller ønsker du at starte med Pilates i et allerede eksisterende studie, så kan vi hjælpe dig hele vejen. Samtidig skal du også vide at vi kan tilbyde at uddanne dine instruktører i Pilates Reformer. 

Levering til kantsten

Levering til kantsten indebærer, at vi sørger for en hurtig og sikker forsendelse, og du selv håndterer resten. Hvis du har stærke hjælpere til at bære ind og sætte dit udstyr op, kan du finde fremragende monteringsvideoer på vores hjemmeside. Disse guider vil hjælpe dig med nemt og hurtigt at få dit udstyr klar til brug.

Levering med indbæring og montering

Levering med indbæring (fri adgang i stueplan) og montering betyder, at vi tager os af arbejdet for dig, inklusive bortskaffelse af alt indpakningsmateriale.

Bemærk venligst, at indbæring kun omfatter levering i stueplan med fri adgang og at vi p.t. kun tilbyder montering på Sjælland.

Priser for levering

Send os en forespørgsel nedenfor med detaljer omkring det udstyr, du overvejer, og vi vil give dig et tilbud på forsendelsen.

Levering til Sverige

For levering til Sverige, bedes du sende en e-mail til os med information om, hvilket udstyr du er interesseret i, og hvor i Sverige det skal leveres. Vi vender hurtigt tilbage med en pris til dig. Bemærk venligst, at al levering i Sverige sker til kantsten.

Levering af Pilates Accessories Udstyr i DK (Baseret på Prisklasser)

For bestillinger under 5.000 kr. vil de tilgængelige leveringsmuligheder blive vist ved kassen når du tjekker ud. For ordrer over dette beløb, kan du se mulighederne ovenfor og vi kontakter dig direkte for at aftale den leveringsmetode, der bedst passer til dine behov efter du har fuldført din ordre.

Småt udstyr inkluderer tilbehør til Pilates Matwork og Reformer tilbehør (bemærk: nedenstående er danske leveringsgebyrer, kontakt os venligst for internationale leveringsomkostninger).

Hvis du har problemer med at tjekke ud, og din kurvstørrelse er mindre en 5.000 DKK, må du meget gerne kontakte os.

Mangler du rådgivning til din levering?

Er du usikker på, hvilken leveringsmulighed der er den rigtige for dig? Udfyld formularen nedenfor, så vil en fra vores fantastiske supportteam kontakte dig.