Om Align Pilates

Align Pilates repræsenterer det ypperste inden for Pilates-udstyr, og vi hos MyReformer er stolte af at være en del af denne rejse. Lanceret i 2010 med en urokkelig forpligtelse til kvalitet, innovation og bæredygtighed, har Align Pilates sat en ny standard for, hvad man kan forvente af Pilates-udstyr. Deres produkter er designet med brugeren i fokus, fra de nøje udvalgte materialer til de patenterede teknologier, der gør hver træningssession mere effektiv og behagelig.

Kundetilfredshed er kernen i Align Pilates' mission. Alle produkter gennemgår strenge kvalitets- og sikkerhedstests for at sikre, at de opfylder internationale standarder. Dette engagement i excellence har gjort dem til et globalt anerkendt mærke, valgt af både professionelle instruktører og Pilates-entusiaster verden over.

 • Kvalitet
 • Innovation
 • Global Tilstedeværelse
 • Kundetilfredshed
 • Kun Pilates Udstyr
 • Kundecentreret Tilgang

Global Tilstedeværelse

MyReformer er mere end en leverandør af Pilates-udstyr; vi er en global bevægelse.

Vores produkter, inklusive det anerkendte Align Pilates-udstyr, er at finde i 28 lande verden over. Fra de pulserende metropoler i Europa og Asien til de idylliske kyster i Australien og Sydamerika, er MyReformer og Align Pilates blevet synonymt med kvalitet og innovation i Pilates-verdenen.

Dette globale fodaftryk er ikke bare en milepæl for os, men også et bevis på den tillid og det engagement, som Pilates-studier og entusiaster verden over har vist os.

Når du investerer i Align Pilates gennem MyReformer, bliver du en del af et global community, der stræber efter excellence i Pilates-praksis.

Swipe igennem og se et udvalg af de studier, Align-Pilates er til stede i.

Reformere i Aktion

Få en fornemmelse af vores udstyr i brug med vores optagelser, foretaget i de luksuriøse omgivelser af The Warwickshire Health Club and Hotel og præsenterer vores topmoderne Align-Pilates C8-S Pro Reformere i aktion.

Se, hvordan instruktører og deltagere interagerer, og hvordan vores Reformere bidrager til en effektiv og engagerende træning. Få en forsteålse for den høje kvalitet og alsidighed, som Align-Pilates Reformere tilbyder, og som gør dem til det foretrukne valg for både professionelle studier og hjemmebrugere.

For mere information eller for at opleve vores Reformere i en live setting, er du velkommen til at kontakte os eller besøge vores showroom. Se mere info nedenfor.

KONTAKT OS

  OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

  Hvilken reformer passer bedst til mine behov?

  Hvis du er usikker på, hvilken model der passer til dine behov, anbefaler vi at bruge vores Sammenligningsside. Her kan du at sammenligne forskellige modeller og funktioner, så du kan træffe en velinformeret beslutning.
  Du er også altid velkommen til at kontakte os for personlig vejledning.

  Tilbyder I løsninger for både nybegyndere og erfarne udøvere?

  Ja, vi har et bredt udvalg af Pilates reformers, der passer til alle niveauer. Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for Pilates, har vi den rette løsning for dig.

  Hvad hvis jeg har brug for support eller vejledning efter købet?

  Vi løber ingen vegne! Vores kundeservice er altid klar til at assistere dig med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have efter dit køb. Vi tilbyder også en række online ressourcer og vejledninger for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit nye Pilates-udstyr.

  KONTAKT OS

  Telefon: +45 51 72 22 71
  Email: info@myreformer.dk

  Leveres fra vores lager i Danmark - både til kantsten samt indbæring.

  Spørgsmål?
  Vi står klar til at besvare dem!

  Addresse: Bagsværddal 13, 1. sal
  2880, Bagsværd

  Har du spørgsmål om, hvordan vi kan hjælpe dig eller din virksomhed?
  Send os en e-mail, og vi kontakter dig.