Kids - Tie Dye (2 Pack) 220 kr. inkl. moms
176 kr. eks. moms
Tilbage til produkter
Pladsholder
Date Night (3 Pack) 390 kr. inkl. moms
312 kr. eks. moms

Anklets Blue / Ballerina Plum / Allegro Grey – 3 Pack

Varenummer (SKU): 3PAL-001420

Denne 3-pak fra Tucketts™ tilbyder en blanding af stilarter og farver. Blue Anklet giver støtte over anklen, Plum Ballerina er åben og luftig, og Grey Allegro er perfekt til træning med maksimal fodfrihed.

330 kr. inkl. moms
264 kr. eks. moms

Hvorfor sokker uden tæer?

At have åbne tæer i dine strømper giver dine fødder mulighed for at have fuld sensorisk kontakt med gulvet, hvilket stimulerer forbindelsen mellem din fod og hjerne. Mere stabilitet og jordforbindelse betyder, at du kan føle dig mere selvsikker og støttet under dine foretrukne aktiviteter – hvad enten det er yoga, pilates, barre, luftakrobatik, dans, skøjteløb, eller bare når du går rundt hjemme.

Spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Ring til os på +45 51 72 22 71 eller send os en mail på info@myreformer.dk 

Produkt Detaljer

Brand

Tucketts

Materiale

Allegro er fremstillet af 70% bomuld, 29% nylon, 1% spandex., Anklets er fremstillet af 70% bomuld, 29% nylon og 1% spandex., Ballerina er fremstillet af 70% bomuld, 29% nylon og 1% spandex.

Produkt Beskrivelse

Denne alsidige 3-pak fra Tucketts™ giver dig en blanding af stilarter og farver. Blue Anklet-sokkerne giver ekstra støtte over anklen, Plum Ballerina-sokkerne er åbne og luftige for en elegant træningsoplevelse, og Grey Allegro-sokkerne tilbyder maksimal frihed og balance med det tåfrie design og unikke grips.

Tucketts™ Allegro er designet til frihed og balance med tåfrit design, med vores unikke grips på sålen så du står solidt plantet og undgår at glide under din træning, og dertil ingen dækning på vristen – perfekt til træning, hvor du har brug for at mærke underlaget og stå godt fast.

Tucketts™ Anklets kombinerer stil og funktion med tåfrit design og vores unikke grips, der sikrer stabilitet og balance under træning. Med ekstra støtte over anklen er disse sokker ideelle til en sikker og komfortabel træningsoplevelse.

Tucketts™ Ballerina-sokker er designet til elegance og bevægelsesfrihed med et tåfrit design og vores unikke grips for et sikkert fodfæste. Disse sokker er perfekte til dans, yoga og pilates, hvor balance og grace er essentielle.

Uanset om du er på arbejde eller i fritiden, vil disse sokker holde dine fødder komfortable og stilfulde hele dagen.

 

Om Tucketts

Tucketts

Tæerne er naturligvis beregnet til at sprede og bevæge sig uden begrænsninger for at forbedre vores balance og mobilitet. Men mange tænker ikke over den sansemodtagelse, du får fra dine fødder.

Tucketts' patenterede åben tå skridsikre sokker er omhyggeligt designet til at hjælpe dig med at bevare fordelene ved at være barfodet, mens de tilføjer et ekstra lag af beskyttelse og komfort. Tucketts er designet med konceptet "Feet & Mind" i højsædet. I vores travle hverdag har vi mere og mere brug for kontakten til jorden, grounding og at finde jordforbindelsen. Sansemodtagelsen fra vores fødder er helt unik - tænk tilbage til den første dag i flipflops efter en lang vinter eller en gåtur i sandet. Det er med den åbenbaring, at Tucketts blev kreeret!

Colorado / USA

Anmeldelser

Anmeldelser

There are no Anmeldelser yet.

Vær den første til at anmelde “Anklets Blue / Ballerina Plum / Allegro Grey – 3 Pack”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du skal være logget ind for at kunne tilføje billeder til din anmeldelse.

Vores samarbejde med Align-Pilates

At være den officielle distributør af Align-Pilates i Danmark er en ære og et ansvar, vi bærer med stolthed. Det er mere end bare en forretningsaftale; det er en alliance baseret på gensidig respekt for kvalitet og innovation. Align-Pilates' dedikation til pålidelighed og kundeorienterede designforfinelser resonerer med vores egen forpligtelse til excellens. Uanset om du ønsker at udstyre et stort studie, et lille retreat eller dit eget private rum, sikrer vores samarbejde, at du får den absolut bedste kvalitet på markedet.

Om MyReformer

Hos MyReformer går vi den ekstra mil for vores kunder. Vi forstår, at køb af Pilates-udstyr er en investering i dit helbred og trivsel, og derfor fortjener du kun den bedste service. Vores dedikerede team er trænet til at tilbyde omfattende rådgivning om alle produkter, og med et stort lager i Danmark sikrer vi hurtig og effektiv levering. Uanset hvor i landet du befinder dig, eller hvilken udfordring du står overfor, er vi her for at hjælpe og vejlede dig.