Flow - Amethyst Sheer Stripe 130 kr. inkl. moms
104 kr. eks. moms
Tilbage til produkter
Leg Warmer - Ruched Garnet 195 kr. inkl. moms
156 kr. eks. moms

BabyDoll Bundle (3 Pack)

Varenummer (SKU): 8518656229724-baby-doll-bundle-3-pack

Baby Doll Bundle fra Tucketts™ byder på en farverig og elegant blanding af Allegro- og Anklet-sokker. Allegro i Fusion Orchid Blast og Relaxing Petal tilføjer farverig stil, mens vores Anklets i Apricot Zen giver elegance og dækning til anklen.

390 kr. inkl. moms
312 kr. eks. moms

Hvorfor sokker uden tæer?

At have åbne tæer i dine strømper giver dine fødder mulighed for at have fuld sensorisk kontakt med gulvet, hvilket stimulerer forbindelsen mellem din fod og hjerne. Mere stabilitet og jordforbindelse betyder, at du kan føle dig mere selvsikker og støttet under dine foretrukne aktiviteter – hvad enten det er yoga, pilates, barre, luftakrobatik, dans, skøjteløb, eller bare når du går rundt hjemme.

Spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Ring til os på +45 51 72 22 71 eller send os en mail på info@myreformer.dk 

Produkt Detaljer

Brand

Tucketts

Materiale

Allegro er fremstillet af 70% bomuld, 29% nylon, 1% spandex., Anklets er fremstillet af 70% bomuld, 29% nylon og 1% spandex.

Produkt Beskrivelse

Den farverige og elegante Baby Doll Bundle fra Tucketts™ indeholder en blanding af Allegro- og Anklet-sokker.

Allegro-sokkerne i Fusion Orchid Blast og Relaxing Petal tilføjer en farverig stil til din træning, mens Anklet-sokkerne i Apricot Zen giver både elegance og ekstra dækning til anklen.

Tucketts™ Allegro er designet til frihed og balance med tåfrit design, med vores unikke grips på sålen så du står solidt plantet og undgår at glide under din træning, og dertil ingen dækning på vristen – perfekt til træning, hvor du har brug for at mærke underlaget og stå godt fast.

Tucketts™ Anklets kombinerer stil og funktion med tåfrit design og vores unikke grips, der sikrer stabilitet og balance under træning. Med ekstra støtte over anklen er disse sokker ideelle til en sikker og komfortabel træningsoplevelse.

Om Tucketts

Tucketts

Tæerne er naturligvis beregnet til at sprede og bevæge sig uden begrænsninger for at forbedre vores balance og mobilitet. Men mange tænker ikke over den sansemodtagelse, du får fra dine fødder.

Tucketts' patenterede åben tå skridsikre sokker er omhyggeligt designet til at hjælpe dig med at bevare fordelene ved at være barfodet, mens de tilføjer et ekstra lag af beskyttelse og komfort. Tucketts er designet med konceptet "Feet & Mind" i højsædet. I vores travle hverdag har vi mere og mere brug for kontakten til jorden, grounding og at finde jordforbindelsen. Sansemodtagelsen fra vores fødder er helt unik - tænk tilbage til den første dag i flipflops efter en lang vinter eller en gåtur i sandet. Det er med den åbenbaring, at Tucketts blev kreeret!

Colorado / USA

Anmeldelser

Anmeldelser

There are no Anmeldelser yet.

Vær den første til at anmelde “BabyDoll Bundle (3 Pack)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du skal være logget ind for at kunne tilføje billeder til din anmeldelse.

Vores samarbejde med Align-Pilates

At være den officielle distributør af Align-Pilates i Danmark er en ære og et ansvar, vi bærer med stolthed. Det er mere end bare en forretningsaftale; det er en alliance baseret på gensidig respekt for kvalitet og innovation. Align-Pilates' dedikation til pålidelighed og kundeorienterede designforfinelser resonerer med vores egen forpligtelse til excellens. Uanset om du ønsker at udstyre et stort studie, et lille retreat eller dit eget private rum, sikrer vores samarbejde, at du får den absolut bedste kvalitet på markedet.

Om MyReformer

Hos MyReformer går vi den ekstra mil for vores kunder. Vi forstår, at køb af Pilates-udstyr er en investering i dit helbred og trivsel, og derfor fortjener du kun den bedste service. Vores dedikerede team er trænet til at tilbyde omfattende rådgivning om alle produkter, og med et stort lager i Danmark sikrer vi hurtig og effektiv levering. Uanset hvor i landet du befinder dig, eller hvilken udfordring du står overfor, er vi her for at hjælpe og vejlede dig.