Combo Silten Hand Foots Straps showed as Pair
Combo Silent Hand/Foot Strap 395 kr. inkl. moms
316 kr. eks. moms
Tilbage til produkter
C2-Pro RC Reformer m. Half Cadillac
C2-Pro RC Reformer + Half Cadillac 32.435 kr. inkl. moms
25.948 kr. eks. moms

C8-S Pro Pilates Reformer + Half Cadillac

Varenummer (SKU): PAPC8SHALFCAD

Rente Fri Finansiering

Køb dit udstyr uden at tømme pengepungen. Læs mere her.

C8-S Pro Pilates Reformer + Half Cadillac er en komplet pakke, der kombinerer C8-S Reformers avancerede teknologi med Half Cadillacs alsidighed. Nem montering og inkluderet tilbehør som Foot Straps og Hand Handles gør dette til den ideelle løsning for en effektiv og alsidig Pilates-træning.

44.085 kr. inkl. moms
35.268 kr. eks. moms

Levering

Hos MyReformer tilbyder vi en række leveringsmetoder til at imødekomme dine specifikke behov. Vælg mellem praktisk kantstenslevering eller vores fuldservice mulighed, der omfatter indbæring og installation. Alle ordre sendes fra vores lager i Danmark i samarbejde med danske fragtfirmaer.

Vi tilbyder levering af én Reformer med attraktive leveringspriser der starter fra kun 600,- DKK + moms.

For mere information om vores forskellige leveringsmuligheder, priser mm. kan du besøge vores leveringsside.

Spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Ring til os på +45 51 72 22 71 eller send os en mail på info@myreformer.dk 

Produkt Detaljer

Brand

Align-Pilates

Pris

44.085 DKK inkl. moms (ex. moms 35.268,- DKK)

Dimensioner/Vægt Fysiske mål og vægt for optimal pladsudnyttelse.

Tower: 202.5cm (H) × 80.5cm (B) × 56cm (D) / C8-S Reformer: 244cm (L) × 67cm (B) × 26cm (H)

Produkt Beskrivelse

C8-S Pro Pilates Reformer + Half Cadillac er en komplet pakke, der tager din Pilates-træning til det næste niveau. Med denne samlede pakke får du både C8-S Reformer og Half Cadillac Frame S-series, samt C8-S Leg Extensions og C8-S Half Cadillac Brackets. Ikke inkl. i pakken er Mat Extender og Mat Converter, dette skal tilkøbes. Læs mere om C8-S Reformer her.

Denne pakke er særligt designet til dem, der ønsker at kombinere det bedste fra begge verdener. Den avancerede teknologi i C8-S Reformer og den ekstra funktionalitet, som Half Cadillac tilbyder. Med denne kombination kan du udføre en bred vifte af øvelser og tilpasse din træning til dine specifikke behov.

Half Cadillac tilføjer en ekstra dimension til din træning og gør det muligt at udføre en række nye øvelser. Den er nem at montere og tager kun omkring ti minutter. Desuden kan du tilkøbe vægbeslag, så du kan montere Half Cadillac på væggen, hvis du ønsker det.

Pakken inkluderer også en række tilbehør som Foot Straps, Hand Handles og Rapid adjust double eyelet spring holders, der gør din træning endnu mere alsidig. Og med de 8 forskellige fjedre kan du justere modstanden præcis, som du vil have den.

Den hvide ramme og de rene linjer gør den til et stilfuldt tilføjelse til ethvert hjem eller studie. Hvis du er på udkig efter en komplet træningsløsning, der kombinerer stil, funktionalitet og alsidighed, er dette den perfekte pakke for dig.

Om Align Pilates

Align Pilates

Align-Pilates tilbyder udstyr designet for optimal funktionalitet og komfort. Med en kombination af innovativt design og holdbare materialer leverer disse produkter en exceptionel værdi for pengene uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Som Danmarks eneste autoriserede forhandler af Align-Pilates, er vi hos MyReformer stolte af at bringe disse fordele direkte til dig. Uanset om du er en Pilates-nybegynder eller en erfaren udøver, tilbyder Align-Pilates' alsidige sortiment noget for enhver smag. 

Læs mere om Align Pilates her.

Worcestershire / England

Anmeldelser

Anmeldelser

There are no Anmeldelser yet.

Vær den første til at anmelde “C8-S Pro Pilates Reformer + Half Cadillac”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du skal være logget ind for at kunne tilføje billeder til din anmeldelse.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Jeg ved ikke, hvilke Reformer jeg skal vælge?

Hvis du er usikker på, hvilken model der passer til dine behov, anbefaler vi at bruge vores Sammenligningsside

Du er også altid velkommen til at kontakte os for personlig vejledning - det kan du gøre på oplysningerne nedenfor.

Hvordan fungerer levering?

Vi tilbyder levering over hele Danmark ved hjælp af et dansk fragtfirma. Vores standardpriser er baseret på levering til kantstenen uden indbæring. Fragtpriserne varierer, men vi kan tilbyde levering af en Reformer til hele Danmark for kun 1.250 kr. + moms. Dette gælder dog ikke øer uden fast broforbindelse og Bornholm.

For bestillinger under 5.000 kr. vil leveringsmulighederne være synlige ved kassen. For ordrer over dette beløb tager vi direkte kontakt for at aftale den præcise leveringsmetode, der passer bedst til dine behov.

Hvis du har brug for en speciallevering, såsom indbæring, eller ønsker hjælp til montage af dit udstyr, kan disse services aftales individuelt. Vi står klar til at assistere dig, så tøv ikke med at skrive eller ringe, hvis du har brug for hjælp til levering og montage.

Kan jeg prøve udstyret?

Sagtens! Du kan booke en tid i vores showroom i Bagsværd, hvor vi holder til. 

Dertil tilbyder vi også muligheden for en online konsultation i vores showroom, hvor vi kan vise dig de reformere du ønsker at se i brug. 

Du kan booke din tid lige her.

Kommer udstyret færdigsamlet?

The Align-Pilates udstyr kommer fladt pakket, men vi kan arrangere, at dit udstyr bliver samlet og sendt afsted med vores team. Alle vores ordrer leveres med udførlige samlevejledninger.

 
 
 
 
Hvad hvis jeg har brug for support eller vejledning efter købet?

Vi løber ingen vegne! Vores kundeservice er altid klar til at assistere dig med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have efter dit køb. Vi tilbyder også en række online ressourcer og vejledninger for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit nye Pilates-udstyr.

Tilbyder I finansieringsmuligheder?

Ja, vi tilbyder finansieringsmuligheder for både privatkunder (B2C) og erhvervskunder (B2B) i Danmark gennem et samarbejde med IKANO Bank. For privatkunder tilbyder vi rentefri finansiering, så du kan investere i vores produkter uden ekstra omkostninger. For erhvervskunder tilbyder vi leasingmuligheder, der kan tilpasses jeres specifikke behov. Kontakt os for mere information om, hvordan vi kan hjælpe med at finansiere dit køb.

KONTAKT OS

Telefon: +45 51 72 22 71
Email: info@myreformer.dk

Addresse: Bagsværddal 13, 1. sal
2880, Bagsværd

Vores samarbejde med Align-Pilates

At være den officielle distributør af Align-Pilates i Danmark er en ære og et ansvar, vi bærer med stolthed. Det er mere end bare en forretningsaftale; det er en alliance baseret på gensidig respekt for kvalitet og innovation. Align-Pilates' dedikation til pålidelighed og kundeorienterede designforfinelser resonerer med vores egen forpligtelse til excellens. Uanset om du ønsker at udstyre et stort studie, et lille retreat eller dit eget private rum, sikrer vores samarbejde, at du får den absolut bedste kvalitet på markedet.

Om MyReformer

Hos MyReformer går vi den ekstra mil for vores kunder. Vi forstår, at køb af Pilates-udstyr er en investering i dit helbred og trivsel, og derfor fortjener du kun den bedste service. Vores dedikerede team er trænet til at tilbyde omfattende rådgivning om alle produkter, og med et stort lager i Danmark sikrer vi hurtig og effektiv levering. Uanset hvor i landet du befinder dig, eller hvilken udfordring du står overfor, er vi her for at hjælpe og vejlede dig.