Flow - Warrior Grey 130 kr. inkl. moms
104 kr. eks. moms
Tilbage til produkter
Ballerina - Grape Fuchsia Geo 130 kr. inkl. moms
104 kr. eks. moms

Closed Toe – Glacial Moraine

Varenummer (SKU): N/A

Tucketts™ Closed Toe-sokker er vores eneste sokker uden tæer men med vores unikke grips for et sikkert greb under træning. Med ekstra hælflap for komfort og stil er disse sokker ideelle til både træning og daglig brug.

130 kr. inkl. moms
104 kr. eks. moms

Hvorfor sokker uden tæer?

At have åbne tæer i dine strømper giver dine fødder mulighed for at have fuld sensorisk kontakt med gulvet, hvilket stimulerer forbindelsen mellem din fod og hjerne. Mere stabilitet og jordforbindelse betyder, at du kan føle dig mere selvsikker og støttet under dine foretrukne aktiviteter – hvad enten det er yoga, pilates, barre, luftakrobatik, dans, skøjteløb, eller bare når du går rundt hjemme.

Spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Ring til os på +45 51 72 22 71 eller send os en mail på info@myreformer.dk 

Produkt Detaljer

Brand

Tucketts

Materiale

Closed Toe er fremstillet af 70% bomuld, 28% nylon og 2% spandex.

Produkt Beskrivelse

Vores Closed Toe Socks er et af de bedste valg, når det kommer til både stil og komfort. Deres tå-design og greb på sålen er bare nogle af de mange features, der gør dem til et af de bedste lukkede tå-muligheder på markedet. Men det er ikke alt – vores Closed Toe Socks har også ekstra polstring om anklen, som giver en ekstra dimension af komfort, varme og skridsikre egenskaber.

Anbefalet af læger og sygeplejersker til brug under træning, yoga, pilates eller på glatte overflader. Vores indbyggede svangstøtte gør, at dine fødder vil føles godt tilpas hele dagen – uanset hvad du laver. Hold dine tæer beskyttede og se samtidig stilfuld ud!

Om Tucketts

Tucketts

Tæerne er naturligvis beregnet til at sprede og bevæge sig uden begrænsninger for at forbedre vores balance og mobilitet. Men mange tænker ikke over den sansemodtagelse, du får fra dine fødder.

Tucketts' patenterede åben tå skridsikre sokker er omhyggeligt designet til at hjælpe dig med at bevare fordelene ved at være barfodet, mens de tilføjer et ekstra lag af beskyttelse og komfort. Tucketts er designet med konceptet "Feet & Mind" i højsædet. I vores travle hverdag har vi mere og mere brug for kontakten til jorden, grounding og at finde jordforbindelsen. Sansemodtagelsen fra vores fødder er helt unik - tænk tilbage til den første dag i flipflops efter en lang vinter eller en gåtur i sandet. Det er med den åbenbaring, at Tucketts blev kreeret!

Colorado / USA

Anmeldelser

Anmeldelser

There are no Anmeldelser yet.

Vær den første til at anmelde “Closed Toe – Glacial Moraine”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du skal være logget ind for at kunne tilføje billeder til din anmeldelse.

Vores samarbejde med Align-Pilates

At være den officielle distributør af Align-Pilates i Danmark er en ære og et ansvar, vi bærer med stolthed. Det er mere end bare en forretningsaftale; det er en alliance baseret på gensidig respekt for kvalitet og innovation. Align-Pilates' dedikation til pålidelighed og kundeorienterede designforfinelser resonerer med vores egen forpligtelse til excellens. Uanset om du ønsker at udstyre et stort studie, et lille retreat eller dit eget private rum, sikrer vores samarbejde, at du får den absolut bedste kvalitet på markedet.

Om MyReformer

Hos MyReformer går vi den ekstra mil for vores kunder. Vi forstår, at køb af Pilates-udstyr er en investering i dit helbred og trivsel, og derfor fortjener du kun den bedste service. Vores dedikerede team er trænet til at tilbyde omfattende rådgivning om alle produkter, og med et stort lager i Danmark sikrer vi hurtig og effektiv levering. Uanset hvor i landet du befinder dig, eller hvilken udfordring du står overfor, er vi her for at hjælpe og vejlede dig.