C8-S Pro Pilates Reformer + Half Cadillac
C8-S Pro Pilates Reformer + Half Cadillac 44.085 kr. inkl. moms
35.268 kr. eks. moms
Tilbage til produkter
Frame Sitting Box
Frame Sitting Box 895 kr. inkl. moms
716 kr. eks. moms

C2-Pro RC Reformer + Half Cadillac

Varenummer (SKU): PAPC2PHALFCAD

Rente Fri Finansiering

Køb dit udstyr uden at tømme pengepungen. Læs mere her.

C2-Pro RC Reformer m. Half Cadillac er den ultimative pakke for dem, der ønsker en komplet og alsidig Pilates-træningsoplevelse. Inkluderer en række tilbehør og den unikke Rapid Change (RC) fjederstang for nem justering. Perfekt til både hjemmebrug og i studier.

32.435 kr. inkl. moms
25.948 kr. eks. moms

Levering

Hos MyReformer tilbyder vi en række leveringsmetoder til at imødekomme dine specifikke behov. Vælg mellem praktisk kantstenslevering eller vores fuldservice mulighed, der omfatter indbæring og installation. Alle ordre sendes fra vores lager i Danmark i samarbejde med danske fragtfirmaer.

Vi tilbyder levering af én Reformer med attraktive leveringspriser der starter fra kun 600,- DKK + moms.

For mere information om vores forskellige leveringsmuligheder, priser mm. kan du besøge vores leveringsside.

Spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Ring til os på +45 51 72 22 71 eller send os en mail på info@myreformer.dk 

Produkt Detaljer

Brand

Align-Pilates

Pris

32.435,- DKK inkl. moms (ex. moms 25.948,-)

Dimensioner/Vægt Fysiske mål og vægt for optimal pladsudnyttelse.

Tower: 202.5cm (H) × 80.5cm (B) × 56cm (D) / C2-Pro RC Reformer: 239,5cm (L) × 66cm (B) × 24 cm (H)

Produkt Beskrivelse

C2-Pro RC Reformer med Half Cadillac er en komplet løsning til din Pilates-træning. Med denne pakke får du både C2-Pro RC Reformer og en Half Cadillac Frame, Half Cadillac Brackets og C2-Pro benforlængere, der tilsammen skaber en alsidig træningsplatform (bemærk at Platform Extender og Mat Converter er ekstra tilkøb). Half Cadillac tilføjer nye dimensioner til din træning og gør det muligt at udføre et bredt spektrum af øvelser.

Denne pakke kommer med en række tilbehør, herunder Foot Straps, Hand Handles og forskellige fjedre, der gør det nemt at tilpasse din træning. Med den patenterede Rapid Change (RC) fjederstang kan du nemt justere fjedrene med én hånd, hvilket er en stor fordel i gruppeklasser.

C2-Pro RC Reformer m. Half Cadillac er designet til at være let at opbevare og transportere. Den kompakte størrelse gør det muligt at stable eller stå frit, hvilket er ideelt i multifunktionelle Pilates-studier eller sundhedsklubber. Med en maksimal brugervægt på 150 kg og en brugerhøjde fra 145 cm til 193 cm, er denne pakke velegnet til en bred vifte af brugere.

En af de største fordele ved C2-Pro RC Reformer m. Half Cadillac er dens overkommelige pris. Trods de mange funktioner og tilbehør, tilbyder denne pakke enestående værdi for pengene. Det er derfor ikke overraskende, at den er blevet en af de mest populære valg blandt både professionelle og hobbyister.

Læs mere om Half Cadillac
Læs mere om C2-Pro RC

Om Align Pilates

Align Pilates

Align-Pilates tilbyder udstyr designet for optimal funktionalitet og komfort. Med en kombination af innovativt design og holdbare materialer leverer disse produkter en exceptionel værdi for pengene uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Som Danmarks eneste autoriserede forhandler af Align-Pilates, er vi hos MyReformer stolte af at bringe disse fordele direkte til dig. Uanset om du er en Pilates-nybegynder eller en erfaren udøver, tilbyder Align-Pilates' alsidige sortiment noget for enhver smag. 

Læs mere om Align Pilates her.

Worcestershire / England

Vores service til studier

Drømmer du om et studie?

Om du er studieejer, eller går med drømmene om at starte dit eget studie, er vi her for at hjælpe dig! Hos MyReformer tilbyder vi en komplet pakke, der sikrer, at dit studie er udstyret, effektivt og blomstrer. Se vores omfattende tjenester, der er designet til at imødekomme alle dine Pilates-behov.

Floorplanning

Optimer dit rum med vores skræddersyede floorplans.

Levering & Montering

Få leveret og monteret af vores Reformer eksperter.

Service & Vedligeholdelse

Hold dit udstyr i topform med vores tilbud om servicering af dine maskiner.

Pilates Instruktør Uddannelse

Specialtilpassede Pilates instruktør uddannelser fra BodyReformer.

Closeup billede af Reformer i BodyReformers studie
Closeup billede af Reformer i BodyReformers studie

Anmeldelser

Anmeldelser

There are no Anmeldelser yet.

Vær den første til at anmelde “C2-Pro RC Reformer + Half Cadillac”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du skal være logget ind for at kunne tilføje billeder til din anmeldelse.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Jeg ved ikke, hvilke Reformer jeg skal vælge?

Hvis du er usikker på, hvilken model der passer til dine behov, anbefaler vi at bruge vores Sammenligningsside. Du tilføjer produkter til sammenligningslisten ved at klikke på "Tilføj til sammenligning" lige ved "Tilføj til kurv" knappen

Du er også altid velkommen til at kontakte os for personlig vejledning - det kan du gøre på oplysningerne nedenfor.

Hvordan fungerer levering?

Vi tilbyder levering over hele Danmark ved hjælp af et dansk fragtfirma. Vores standardpriser er baseret på levering til kantstenen uden indbæring. Fragtpriserne varierer, men vi kan tilbyde levering af en Reformer til hele Danmark for kun 1.250 kr. + moms. Dette gælder dog ikke øer uden fast broforbindelse og Bornholm.

For bestillinger under 5.000 kr. vil leveringsmulighederne være synlige ved kassen. For ordrer over dette beløb tager vi direkte kontakt for at aftale den præcise leveringsmetode, der passer bedst til dine behov.

Hvis du har brug for en speciallevering, såsom indbæring, eller ønsker hjælp til montage af dit udstyr, kan disse services aftales individuelt. Vi står klar til at assistere dig, så tøv ikke med at skrive eller ringe, hvis du har brug for hjælp til levering og montage.

Kan jeg prøve udstyret?

Sagtens! Du kan booke en tid i vores showroom i Rødøvre, hvor vi holder til. 

Dertil tilbyder vi også muligheden for en online konsultation i vores showroom, hvor vi kan vise dig de reformere du ønsker at se i brug. 

Du kan booke din tid lige her.

Kommer udstyret færdigsamlet?

Alt Align-Pilates udstyr kommer som standard fladt pakket, men vi kan arrangere, at dit udstyr bliver samlet og sendt afsted med vores team.

Alle vores ordrer leveres med udførlige samlevejledninger.

Hvad hvis jeg har brug for support eller vejledning efter købet?

Vi løber ingen vegne! Vores kundeservice er altid klar til at assistere dig med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have efter dit køb.

Vi tilbyder også en række online ressourcer og vejledninger for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit nye Pilates-udstyr.

Tilbyder I finansieringsmuligheder?

Ja, vi tilbyder finansieringsmuligheder for både privatkunder (B2C) og erhvervskunder (B2B) i Danmark gennem et samarbejde med IKANO Bank. For privatkunder tilbyder vi rentefri finansiering, så du kan investere i vores produkter uden ekstra omkostninger.

For erhvervskunder tilbyder vi leasingmuligheder, der kan tilpasses jeres specifikke behov.

Kontakt os for mere information om, hvordan vi kan hjælpe med at finansiere dit køb.

KONTAKT OS

Telefon: +45 51 72 22 71
Email: info@myreformer.dk

Addresse: Glerupvej 7b, 2610 Rødøvre

Vores samarbejde med Align-Pilates

At være den officielle distributør af Align-Pilates i Danmark er en ære og et ansvar, vi bærer med stolthed. Det er mere end bare en forretningsaftale; det er en alliance baseret på gensidig respekt for kvalitet og innovation. Align-Pilates' dedikation til pålidelighed og kundeorienterede designforfinelser resonerer med vores egen forpligtelse til excellens. Uanset om du ønsker at udstyre et stort studie, et lille retreat eller dit eget private rum, sikrer vores samarbejde, at du får den absolut bedste kvalitet på markedet.

Om MyReformer

Hos MyReformer går vi den ekstra mil for vores kunder. Vi forstår, at køb af Pilates-udstyr er en investering i dit helbred og trivsel, og derfor fortjener du kun den bedste service. Vores dedikerede team er trænet til at tilbyde omfattende rådgivning om alle produkter, og med et stort lager i Danmark sikrer vi hurtig og effektiv levering. Uanset hvor i landet du befinder dig, eller hvilken udfordring du står overfor, er vi her for at hjælpe og vejlede dig.