Align Pilates Stærk Fjeder 47cm til Reformer & Cadillac
Stærk Fjeder 47cm til Reformer & Cadillac (GRØN) 445 kr. inkl. moms
356 kr. eks. moms
Tilbage til produkter
R8-Pro Pilates Reformer (Sort) 15.995 kr. inkl. moms
12.796 kr. eks. moms

Half Pilates Cadillac Ramme (wall unit)

Varenummer (SKU): PAPHALFCADA2-1

Rente Fri Finansiering

Køb dit udstyr uden at tømme pengepungen. Læs mere her.

Align-Pilates’ Half Pilates Cadillac Frame kan også monteres som et TOWER monteret op ad en væg. Bemærk at der skal tilkøbes vægbeslag. Denne tilføjelse til dit Pilates-udstyr giver dig mulighed for at tilføje mere variation til din træning og udnytte dit studierum mere effektivt.

10.995 kr. inkl. moms
8.796 kr. eks. moms

Levering

Hos MyReformer tilbyder vi en række leveringsmetoder til at imødekomme dine specifikke behov. Vælg mellem praktisk kantstenslevering eller vores fuldservice mulighed, der omfatter indbæring og installation. Alle ordre sendes fra vores lager i Danmark i samarbejde med danske fragtfirmaer.

Vi tilbyder levering af én Reformer med attraktive leveringspriser der starter fra kun 600,- DKK + moms.

For mere information om vores forskellige leveringsmuligheder, priser mm. kan du besøge vores leveringsside.

Spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Ring til os på +45 51 72 22 71 eller send os en mail på info@myreformer.dk 

Produkt Detaljer

Brand

Align-Pilates

Pris

10.995 DKK inkl. moms (ex. moms 8.796 DKK)

Dimensioner/Vægt Fysiske mål og vægt for optimal pladsudnyttelse.

189cm fra gulv / 30kg

Materiale

Overramme i rustfrit stål

Kompatibel med Hvilke andre produkter dette produkt fungerer med.

Alle C-Serie Reformere (C1 Undtaget)

Produkt Beskrivelse

Align-Pilates’ Half Pilates Cadillac Frame kan også monteres som et TOWER monteret op ad en væg. Bemærk at der skal tilkøbes vægbeslag. Denne tilføjelse til dit Pilates-udstyr giver dig mulighed for at tilføje mere variation til din træning og udnytte dit studierum mere effektivt.

Produktet kommer med en række tilbehør, herunder fodstropper, håndtag, fjedre og karabinhager, der gør det nemt at tilpasse din træning. Sikkerhedsadvarsler og retningslinjer er også inkluderet for at sikre en sikker og effektiv træning.

Inkluderer:

  • 1 par Foot Straps
  • 1 par Hand Handles
  • 2 par Rapid Adjust Double Eyelet Spring Holders
  • 8 Aluminum Karabiner
  • 8 Double Snaps

8 nickel belagt music wire fjedre:

  • 2x Standard (47cm) – Meget Let
  • 2x Standard (47cm) – Let
  • 2x Long (64cm) – Let
  • 2x Long (64cm) – Stærk

Om Align Pilates

Align Pilates

Align-Pilates tilbyder udstyr designet for optimal funktionalitet og komfort. Med en kombination af innovativt design og holdbare materialer leverer disse produkter en exceptionel værdi for pengene uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Som Danmarks eneste autoriserede forhandler af Align-Pilates, er vi hos MyReformer stolte af at bringe disse fordele direkte til dig. Uanset om du er en Pilates-nybegynder eller en erfaren udøver, tilbyder Align-Pilates' alsidige sortiment noget for enhver smag. 

Læs mere om Align Pilates her.

Worcestershire / England

Vores service til studier

Drømmer du om et studie?

Om du er studieejer, eller går med drømmene om at starte dit eget studie, er vi her for at hjælpe dig! Hos MyReformer tilbyder vi en komplet pakke, der sikrer, at dit studie er udstyret, effektivt og blomstrer. Se vores omfattende tjenester, der er designet til at imødekomme alle dine Pilates-behov.

Floorplanning

Optimer dit rum med vores skræddersyede floorplans.

Levering & Montering

Få leveret og monteret af vores Reformer eksperter.

Service & Vedligeholdelse

Hold dit udstyr i topform med vores tilbud om servicering af dine maskiner.

Pilates Instruktør Uddannelse

Specialtilpassede Pilates instruktør uddannelser fra BodyReformer.

Closeup billede af Reformer i BodyReformers studie
Closeup billede af Reformer i BodyReformers studie

Anmeldelser

Anmeldelser

There are no Anmeldelser yet.

Vær den første til at anmelde “Half Pilates Cadillac Ramme (wall unit)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du skal være logget ind for at kunne tilføje billeder til din anmeldelse.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Jeg ved ikke, hvilke Reformer jeg skal vælge?

Hvis du er usikker på, hvilken model der passer til dine behov, anbefaler vi at bruge vores Sammenligningsside. Du tilføjer produkter til sammenligningslisten ved at klikke på "Tilføj til sammenligning" lige ved "Tilføj til kurv" knappen

Du er også altid velkommen til at kontakte os for personlig vejledning - det kan du gøre på oplysningerne nedenfor.

Hvordan fungerer levering?

Vi tilbyder levering over hele Danmark ved hjælp af et dansk fragtfirma. Vores standardpriser er baseret på levering til kantstenen uden indbæring. Fragtpriserne varierer, men vi kan tilbyde levering af en Reformer til hele Danmark for kun 1.250 kr. + moms. Dette gælder dog ikke øer uden fast broforbindelse og Bornholm.

For bestillinger under 5.000 kr. vil leveringsmulighederne være synlige ved kassen. For ordrer over dette beløb tager vi direkte kontakt for at aftale den præcise leveringsmetode, der passer bedst til dine behov.

Hvis du har brug for en speciallevering, såsom indbæring, eller ønsker hjælp til montage af dit udstyr, kan disse services aftales individuelt. Vi står klar til at assistere dig, så tøv ikke med at skrive eller ringe, hvis du har brug for hjælp til levering og montage.

Kan jeg prøve udstyret?

Sagtens! Du kan booke en tid i vores showroom i Bagsværd, hvor vi holder til. 

Dertil tilbyder vi også muligheden for en online konsultation i vores showroom, hvor vi kan vise dig de reformere du ønsker at se i brug. 

Du kan booke din tid lige her.

Kommer udstyret færdigsamlet?

The Align-Pilates udstyr kommer fladt pakket, men vi kan arrangere, at dit udstyr bliver samlet og sendt afsted med vores team. Alle vores ordrer leveres med udførlige samlevejledninger.

 
 
 
 
Hvad hvis jeg har brug for support eller vejledning efter købet?

Vi løber ingen vegne! Vores kundeservice er altid klar til at assistere dig med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have efter dit køb. Vi tilbyder også en række online ressourcer og vejledninger for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit nye Pilates-udstyr.

Tilbyder I finansieringsmuligheder?

Ja, vi tilbyder finansieringsmuligheder for både privatkunder (B2C) og erhvervskunder (B2B) i Danmark gennem et samarbejde med IKANO Bank. For privatkunder tilbyder vi rentefri finansiering, så du kan investere i vores produkter uden ekstra omkostninger. For erhvervskunder tilbyder vi leasingmuligheder, der kan tilpasses jeres specifikke behov. Kontakt os for mere information om, hvordan vi kan hjælpe med at finansiere dit køb.

KONTAKT OS


Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: Peer certificate CN=`myreformer.dk' did not match expected CN=`staging-1695372747.myreformer.dk' in /var/www/myreformer.dk/public_html/wp-content/plugins/woodmart-core/post-types.php on line 728

Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: Failed to enable crypto in /var/www/myreformer.dk/public_html/wp-content/plugins/woodmart-core/post-types.php on line 728

Warning: file_get_contents(http://staging-1695372747.myreformer.dk/wp-content/uploads/2023/10/w-cellphone.svg) [function.file-get-contents]: failed to open stream: operation failed in /var/www/myreformer.dk/public_html/wp-content/plugins/woodmart-core/post-types.php on line 728

Telefon: +45 51 72 22 71
Email: info@myreformer.dk


Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: Peer certificate CN=`myreformer.dk' did not match expected CN=`staging-1695372747.myreformer.dk' in /var/www/myreformer.dk/public_html/wp-content/plugins/woodmart-core/post-types.php on line 728

Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: Failed to enable crypto in /var/www/myreformer.dk/public_html/wp-content/plugins/woodmart-core/post-types.php on line 728

Warning: file_get_contents(http://staging-1695372747.myreformer.dk/wp-content/uploads/2023/10/w-map-placeholder.svg) [function.file-get-contents]: failed to open stream: operation failed in /var/www/myreformer.dk/public_html/wp-content/plugins/woodmart-core/post-types.php on line 728

Addresse: Bagsværddal 13, 1. sal
2880, Bagsværd

Vores samarbejde med Align-Pilates

At være den officielle distributør af Align-Pilates i Danmark er en ære og et ansvar, vi bærer med stolthed. Det er mere end bare en forretningsaftale; det er en alliance baseret på gensidig respekt for kvalitet og innovation. Align-Pilates' dedikation til pålidelighed og kundeorienterede designforfinelser resonerer med vores egen forpligtelse til excellens. Uanset om du ønsker at udstyre et stort studie, et lille retreat eller dit eget private rum, sikrer vores samarbejde, at du får den absolut bedste kvalitet på markedet.

Om MyReformer

Hos MyReformer går vi den ekstra mil for vores kunder. Vi forstår, at køb af Pilates-udstyr er en investering i dit helbred og trivsel, og derfor fortjener du kun den bedste service. Vores dedikerede team er trænet til at tilbyde omfattende rådgivning om alle produkter, og med et stort lager i Danmark sikrer vi hurtig og effektiv levering. Uanset hvor i landet du befinder dig, eller hvilken udfordring du står overfor, er vi her for at hjælpe og vejlede dig.