Align Pilates Half Cadillac Bracket For C8-S Reformer
Half Cadillac Bracket til C8-S 2.250 kr. inkl. moms
1.800 kr. eks. moms
Back to products
Pair Of Handles For Half & Full Pilates Cadillac
Handles til Half & Full Pilates Cadillac 195 kr. inkl. moms
156 kr. eks. moms

Modular Step Barrel & Arc

Varenummer (SKU): PAPSTEP3

Rente Fri Finansiering

Køb dit udstyr uden at tømme pengepungen. Læs mere her.

Forvandl din Pilates-rutine med vores Modular Step Barrel & Arc. Dette unikke udstyr er designet til at forbedre din kropsholdning og styrke ryg, fødder og skuldre. Med aftagelig Arc og mulighed for at tilføje modstandsbånd, er dette det ultimative redskab til en alsidig og udfordrende Pilates-træning.

2.995 kr. inkl. moms
2.396 kr. eks. moms

Levering

Vi tilbyder levering i hele Danmark. Vi kan forsikre dig om, at det max vil koste dig 1.000 kr.

Spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Ring til os på +45 51 72 22 71 eller send os en mail på info@myreformer.dk 

Produkt Detaljer

Brand

Align-Pilates

Pris

2.995 DKK inkl. moms (ex. moms 2.396 DKK)

Dimensioner/Vægt Fysiske mål og vægt for optimal pladsudnyttelse.

79cm (L) × 48m (B) × 34cm (H) / 12.5kg

Produkt Beskrivelse

Modular Step Barrel & Arc, også kendt som ‘Spine Corrector’, er ikke bare en tilføjelse til din Pilates-udstyrssamling; det er en game-changer. Dette alsidige udstyr forbedrer kernefunktionaliteten af den traditionelle Step Barrel ved at tilbyde en række nye funktioner og muligheder.

For det første kan denne Step Barrel nemt placeres over skulderstøtterne på alle Align-Pilates reformere. Dette betyder, at den kan bruges både på reformeren og på gulvet. Når den bruges på gulvet, sikrer den anti-slip base, at den forbliver på plads under træningen.

For yderligere øvelsesmuligheder kan den bruges sammen med vores Roll Up Maple Pole. Arc’en er også aftagelig og kan låses på plads, hvilket giver en alternativ krumning til vores almindelige stabling arc. Dette gør det til et utroligt alsidigt stykke udstyr, der kan tilpasses en række forskellige træningsbehov.

Men det stopper ikke her. Den inkluderer også 3 øjer på hver side, der kan bruges med Align-Pilates modstandsbånd i forskellige styrker (let, medium og stærk). Dette øger øvelsesintensiteten og udvider yderligere udstyrets funktionalitet.

Så hvis du er på udkig efter en måde at forbedre din kropsholdning, styrke dine ryg-, fod- og skuldermuskler, og tilføje mere alsidighed til din Pilates-træning, så er Modular Step Barrel & Arc det rigtige valg for dig.

Om Align Pilates

Align Pilates

Align-Pilates tilbyder udstyr designet for optimal funktionalitet og komfort. Med en kombination af innovativt design og holdbare materialer leverer disse produkter en exceptionel værdi for pengene uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Som Danmarks eneste autoriserede forhandler af Align-Pilates, er vi hos MyReformer stolte af at bringe disse fordele direkte til dig. Uanset om du er en Pilates-nybegynder eller en erfaren udøver, tilbyder Align-Pilates' alsidige sortiment noget for enhver smag. 

Læs mere om Align Pilates her.

Worcestershire / England

Anmeldelser

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Modular Step Barrel & Arc”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Vores samarbejde med Align-Pilates

At være den officielle distributør af Align-Pilates i Danmark er en ære og et ansvar, vi bærer med stolthed. Det er mere end bare en forretningsaftale; det er en alliance baseret på gensidig respekt for kvalitet og innovation. Align-Pilates' dedikation til pålidelighed og kundeorienterede designforfinelser resonerer med vores egen forpligtelse til excellens. Uanset om du ønsker at udstyre et stort studie, et lille retreat eller dit eget private rum, sikrer vores samarbejde, at du får den absolut bedste kvalitet på markedet.

Om MyReformer

Hos MyReformer går vi den ekstra mil for vores kunder. Vi forstår, at køb af Pilates-udstyr er en investering i dit helbred og trivsel, og derfor fortjener du kun den bedste service. Vores dedikerede team er trænet til at tilbyde omfattende rådgivning om alle produkter, og med et stort lager i Danmark sikrer vi hurtig og effektiv levering. Uanset hvor i landet du befinder dig, eller hvilken udfordring du står overfor, er vi her for at hjælpe og vejlede dig.