Jump Board til C, F & H-Series Pilates Reformere - Vist på Reformer
Jump Board 995 kr. inkl. moms
796 kr. eks. moms
Back to products
C2-Pro RC Reformer fra Align Pilates Main
C2-Pro RC Pilates Reformer 19.995 kr. inkl. moms
15.996 kr. eks. moms

Pro Sitting Box

Varenummer (SKU): PAPBOX

Rente Fri Finansiering

Køb dit udstyr uden at tømme pengepungen. Læs mere her.

Pro Sitting Box er et uundværligt tilbehør til din Pilates reformer. Den gør nye øvelser mulige og gør siddende og liggende øvelser mere komfortable. Velegnet til alle Pilates reformer-mærker, den tilbyder top-kvalitets finish og er den mest værdifulde Sitting Box i Europa. Fremstillet af ahornfineret marint krydsfiner med EVA-polstring og dækket med slidstærkt vinylbetræk. Let at rykke rundt med en vægt på ca. 9 kg og håndtag på begge sider.

2.345 kr. inkl. moms
1.876 kr. eks. moms

Levering

Vi tilbyder levering i hele Danmark med dansk fragtfirma. Priser er baseret på kanstenslevering uden indbæring. Fragtpriser er variable men vi kan levere en Reformer til hele Danmark for 1.250 kr. + moms (undtaget øer uden broforbindelse og Bornholm)

Special levering, eller indbæring aftales individuelt, såvel som vi tilbyder levering og montage af Reformerne.

Skriv eller ring hvis du har behov for hjælp til levering og montage.

Spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Ring til os på +45 51 72 22 71 eller send os en mail på info@myreformer.dk 

Produkt Detaljer

Brand

Align-Pilates

Pris

2.345 DKK inkl. moms (ex. moms 1.876 DKK)

Dimensioner/Vægt Fysiske mål og vægt for optimal pladsudnyttelse.

70cm (L) × 40cm (B) × 28cm (H) / 9kg

Materiale

Ahornfineret marine krydsfinér boks med topkvalitets EVA polstring

Farve

Sort & Ahorntræ

Kompatibel med Hvilke andre produkter dette produkt fungerer med.

Alle C/F/H Reformere

Produkt Beskrivelse

Pro Sitting Box fra Align-Pilates gør ikke kun nye øvelser mulige på din Pilates reformer, men den gør også siddende og liggende øvelser mere komfortable. Denne siddekasse er velegnet til brug på alle mærker af Pilates reformers og tilbyder den bedste kvalitetsfinish og den mest værdifulde siddekasse tilgængelig i Europa.

Kassen er fremstillet af ahornfineret marint krydsfiner og har EVA-polstring, der sikrer lang levetid og fremragende formfasthed. Den er dækket med slidstærkt vinylbetræk og er færdigbehandlet både indvendigt og udvendigt til den højeste standard. Med en vægt på cirka 9 kg er den let at rykke rundt på. Håndtag på begge sider af kassen gør det nemt at placere den på og tage den af din Pilates reformer.

Derudover kan du også overveje Frame Sitting Box, som er en anden variant, der kan tilføje yderligere alsidighed til din træning. Denne siddekasse er designet til at give dig endnu flere muligheder for at udføre forskellige øvelser og forbedre din overordnede Pilates-oplevelse.

Sammenfattende er Pro Sitting Box et uundværligt tilbehør til din Pilates reformer. Den kombinerer funktionalitet med komfort og kvalitet, hvilket gør den til et ideelt valg for alle, der ønsker at tage deres Pilates-træning til det næste niveau.

Om Align Pilates

Align Pilates

Align-Pilates tilbyder udstyr designet for optimal funktionalitet og komfort. Med en kombination af innovativt design og holdbare materialer leverer disse produkter en exceptionel værdi for pengene uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Som Danmarks eneste autoriserede forhandler af Align-Pilates, er vi hos MyReformer stolte af at bringe disse fordele direkte til dig. Uanset om du er en Pilates-nybegynder eller en erfaren udøver, tilbyder Align-Pilates' alsidige sortiment noget for enhver smag. 

Læs mere om Align Pilates her.

Worcestershire / England

Anmeldelser

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pro Sitting Box”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Vores samarbejde med Align-Pilates

At være den officielle distributør af Align-Pilates i Danmark er en ære og et ansvar, vi bærer med stolthed. Det er mere end bare en forretningsaftale; det er en alliance baseret på gensidig respekt for kvalitet og innovation. Align-Pilates' dedikation til pålidelighed og kundeorienterede designforfinelser resonerer med vores egen forpligtelse til excellens. Uanset om du ønsker at udstyre et stort studie, et lille retreat eller dit eget private rum, sikrer vores samarbejde, at du får den absolut bedste kvalitet på markedet.

Om MyReformer

Hos MyReformer går vi den ekstra mil for vores kunder. Vi forstår, at køb af Pilates-udstyr er en investering i dit helbred og trivsel, og derfor fortjener du kun den bedste service. Vores dedikerede team er trænet til at tilbyde omfattende rådgivning om alle produkter, og med et stort lager i Danmark sikrer vi hurtig og effektiv levering. Uanset hvor i landet du befinder dig, eller hvilken udfordring du står overfor, er vi her for at hjælpe og vejlede dig.